WINNIPEG Be ready;)

Sunday, February 23, 2020

Acknowledgement of receipt (AOR) letter

Що ж, Ви зібрати всі документи, мабуть пройшли медицину, зібрали гроші на один рахунок для оплати fees. Вітаю, ще один крок і ви перейдете на наступний етап!

Що треба зробити щоб перейти далі?...
Завантажити всі документи відповідно до заповненої Вами анкети, у моєму випадку це:
  • Education (diplomas_degrees) - *Applicant name*
  • Employment Records - *Applicant name*
  • Legal Name Change Doc. - *Applicant name*
  • Marriage License_Certificate - *Applicant name*
  • Police certificate - *Applicant name*
  • Passports_Travel Documents (Multiple) - *Applicant name*
  • Proof of upfront medical exam - *Applicant name*
  • Digital photo - *Applicant name*
  • Client Information - *Applicant name*
Саме такі назви були в файлів які я завантажував, де під *Applicant name* ми вставляли наші імена. Не знаю наскільки це критично, але оскільки так було вказано в профайлі то так ми й зробили.

Також я довго думав, що робити з дипломами, адже мав дуже багато сорінок, і при стисканні до 4Mb  дуже погіршувалась якість. Вирішили додатково до стиснутого документу просто надати посилання у Client Information на файл на гугл диску в якому містились оригінали дипломів і перекладу в хорошій якості. Не знаю на скільки це правильно, однак сподіваюсь з цим питаннь не виникне.

Також у файлі Client Information надали роз'яснення щодо інформації наведеної у наших документах, і до якої на нашу думку могли виникнути запитання, PoF та прикріпили результати IELTS (скановану копію оригіналу результатів ECA WES ми вклали до документів з нашими дипломами).

Слід звуважити, що форма для завантаження документів може змінюватись Наприклад, після завантаження всіх документів у мене зникло поле Client Information для завантаження LOE. Форма знову з'явилась після повторного заходу в особистий кабінет.

Перед оплатою перевірте всю інформацю, наведену в профайлі та документи, які ви завантажуєте. Перевірте, що на всіх перекладах у Вас є аффідавіт перекладача (я такий-то перекладач підтверджую що цей переклад вірний...) та його підпис та печать. Відсутність аффідавіту або печаті може бути причиною для відмови.

Коли Ви все перевірили, сміливо переходьте до оплати. Оплатити можна в один або в два етапи. Як саме Ви будете оплачувати Вас питають після прийняття ІТА, і цю опцію надалі ви змінити не зможете. Згідно офіційної інформації оплата всього й одразу може прискорити (принаймні не затянути так точно) обробку Вашого профайлу. При виборі оплати в 2 етапи ви переносите оплату Right Of Permanent Residence Fee (RPRF) на більш пізніший етап.
Якщо ж у Вас є можливість і ви хочете оплатити все й одразу ось приблизна сумма на сім'ю з двох чоловік:
Після оплати ви отримуєте Acknowledgement of receipt (AOR) letter та переходите на наступний етап. Далі швидкість обробки Вашого провайлу може бути різною в залежності від кількості аплікантів в системі, завантаженості офіцерів та наданої Вами інформації. Рекомендую оріентуватись на статистику Gowernent of Canada та myimmitracker.